Майновий комплекс, що складається: адмінбудинок "А"; фарфоровий цех "Б"; пластмасовий цех "В"; котельня "Г"; ковбасний цех "Д"; склад "Е"; склад горючих (заправка) "Ж"; цистерни "К"; цистерни "*" 6 шт.; трансформаторна підстанція "Н"; водозбір "І"

Майновий комплекс, що  складається: адмінбудинок
Стан аукціона:
торги припинено
Номер лоту:
91773
Дата проведення аукціону:
31-08-2015 09:00
Дата закінчення торгів:
31-08-2015 18:00
Дата закінчення подання заявок:
31-08-2015 08:00
Стартова ціна:
689 800.00 грн.
Гарантійний внесок:
34 490.00 грн.
Крок аукціону:
13 796.00 грн.
Область:
Тернопільська обл.
Місцезнаходження майна:
Тернопільська обл., Гусятинський р-н, с. Сидорів, вул. Центральна, будинок 2а
Дата публікації:
31-07-2015 15:17
Іпотека
Так

Додатково:

Майновий комплекс, що знаходиться за адресою с.Сидорів, вул.Центральна 2а, Гусятинський район, Тернопільська область і складається з: адмінбудинок з цегли загальною площею 655,2 кв.м., фарфоровий цех з цегли загальною площею 661,7 кв.м., пластмасовий цех з цегли загальною площею 674,9 кв.м., котельня з цегли загальною площею 265,9 кв.м., ковбасний цех з цегли загальною площею 1062,7 кв.м., склад з цегли площею 97,7 кв.м., склад горючих (заправка) з цегли загальною площею 22,2 кв.м., цистерни металеві, трансформаторна підстанція з цегли загальною площею 21,9 кв.м., водозбір бетонний, що належить боржнику згідно витягу з Реєстру прав власності на нерухоме майно №6327707 від 26.01.2005, виданого Гусятинським районним комунальним БТІ.

Адмінбудинок "А"-одноповерховий цегляний будинок. Фундаменти- камяні, стрічкові. Тріщини в стінах, сліди вогкості і грибка на повехні місцями порушення і відпадання штукатурного шару. Стіни і переділки цегляні. Перекриття-збірні залізобетонні плити, тріщини у швах. Покрівля - рулонна, утеплена. Руйнування верхнього та частково нижнього шару, підтікання в місцях примикання. Підлога- бетонна, плитка, дощата, рулонна. Стирання в місцях ходіння, тріщини вибоїни бетонної підлоги, тріщини і відколи плиток. Пошкодження дощок гнилизною і жучком. Прорізи- вікна деревяні загратовані, двері деревяні, металеві. Тріщини в місцях примикання коробок до стін, дрібні пошкодження. Стіни поштукатурені і побілені. Фарбовані водяними сумішами, обклеєні шпалерами, облицьовані керамічними плитками. Тріщини, подряпини, відшарування і відпадання шару фарби, пошкодження вогкістю, відшарування плиток. Технічний стан задовільний.

Фарфоровий цех "Б"-одноповерховий цегляний будинок. Фундаменти- камяні, стрічкові. Тріщини в в стінах, сліди вогкості і грибка на повехні місцями порушення і відпадання штукатурного шару. Стіни і переділки цегляні. Перекриття-збірні залізобетонні плити, тріщини у швах. Покрівля - рулонна, утеплена. Руйнування верхнього та нижнього шару, масове  підтікання в місцях примикання. Підлога- бетонна. Стирання в місцях ходіння, тріщини вибоїни бетонної підлоги. Прорізи- вікна деревяні загратовані і не загратовані, двері деревяні, металеві. Тріщини в місцях примикання коробок до стін, масові пошкодження. Стіни поштукатурені і побілені. Фарбовані водяними сумішами. Тріщини, подряпини, відшарування і відпадання шару фарби, пошкодження вогкістю, в частині приміщення опоряджувальні роботи не виконувались. Технічний стан незадовільний.

Пластмасовий цех "В"- одноповерховий цегляний будинок. Фундаменти- камяні, стрічкові. Тріщини в стінах, сліди вогкості і грибка на повехні місцями порушення і відпадання штукатурного шару. Стіни і переділки цегляні. Перекриття-збірні залізобетонні плити, тріщини у швах. Покрівля - азбестоцементні листи по деревяному каркасу. Зволоження і ураження жучком деревини. Підлога- бетонна. Стирання в місцях ходіння, тріщини вибоїни бетонної підлоги, місцями масове руйнування. Прорізи- вікна деревяні загратовані і не загратовані, двері деревяні, металеві. Тріщини в місцях примикання коробок до стін, масові пошкодження. Стіни поштукатурені і побілені. Фарбовані водяними сумішами. Тріщини, подряпини, відшарування і відпадання шару фарби, в частині приміщення опоряджувальні роботи не виконувались. Технічний стан задовільний.

Котельня "Г"-одноповерховий цегляний будинок. Фундаменти- камяні, стрічкові. Тріщини в стінах, сліди вогкості і грибка на повехні місцями порушення і відпадання штукатурного шару. Стіни і переділки цегляні. Перекриття-збірні залізобетонні плити, тріщини у швах. Покрівля - рулонна, утеплена. Руйнування верхнього та частково нижнього шару, підтікання в місцях примикання. Підлога- бетонна. Стирання в місцях ходіння, тріщини вибоїни бетонної підлоги, місцями масове руйнування. Прорізи-  деревяні, металеві. Тріщини в місцях примикання коробок до стін. Стіни поштукатурені і побілені. Фарбовані водяними сумішами. Тріщини, подряпини, відшарування і відпадання шару фарби. Технічний стан задовільний.

Ковбасний цех "Д"-одноповерховий цегляний будинок. Фундаменти- камяні, стрічкові. Тріщини в стінах, сліди вогкості і грибка на поверхні місцями порушення і відпадання штукатурного шару. Стіни і переділки цегляні. Перекриття-збірні залізобетонні плити, тріщини у швах. Покрівля - азбестоцементні листи по деревяному каркасу. Зволоження і ураження жучком деревини. Підлога- бетонна, плитка, рулонна. Стирання в місцях ходіння, тріщини вибоїни бетонної підлоги, тріщини і відколи плиток. Прорізи- вікна деревяні загратовані і не загратовані, двері деревяні, металеві. Тріщини в місцях примикання коробок до стін, масові пошкодження. Стіни поштукатурені і побілені. Фарбовані водяними сумішами. Тріщини, подряпини, відшарування і відпадання шару фарби,  в частині приміщення опоряджувальні роботи не виконувались. Технічний стан задовільний.

Склад "Е"- одноповерховий цегляний будинок. Фундаменти- камяні, стрічкові. Тріщини в стінах, сліди вогкості і грибка на поверхні місцями порушення і відпадання штукатурного шару. Стіни і переділки цегляні. Перекриття-деревяне не обштукатурене, підшите листами ДВП. Покрівля - азбестоцементні листи по деревяному каркасу. Зволоження і ураження жучком деревини. Підлога- бетонна. Стирання в місцях ходіння, місцями масове руйнування. Прорізи- деревяні, металеві. Тріщини в місцях примикання коробок до стін. Стіни поштукатурені і побілені. Фарбовані водяними сумішами. Тріщини, подряпини, відшарування і відпадання шару фарби. Технічний стан задовільний.

Склад горючих (заправка) "Ж"- одноповерховий цегляний будинок. Фундаменти- камяні, стрічкові. Тріщини в стінах, сліди вогкості і грибка на поверхні місцями порушення і відпадання штукатурного шару. Стіни і переділки цегляні. Перекриття-збірні залізобетонні плити, тріщини у швах. Покрівля -рулонна, утеплена. Руйнування верхнього та частково нижнього шару.  Підлога- бетонна. Стирання в місцях ходіння, місцями масове руйнування. Прорізи- деревяні. Тріщини в місцях примикання коробок до стін. Стіни поштукатурені і побілені. Фарбовані водяними сумішами. Тріщини, подряпини, відшарування і відпадання шару фарби. Технічний стан задовільний.

Цистерни "К"-одноповерховий цегляний будинок. Фундаменти- камяні, стрічкові. Тріщини в стінах, сліди вогкості і грибка на повехні місцями порушення і відпадання штукатурного шару. Стіни і переділки цегляні та з каменю. Перекриття-збірні залізобетонні плити, тріщини у швах. Покрівля -рулонна, обвальована землею, зовні вкрита дерном. Руйнування верхнього та частково нижнього шару.  Підлога- бетонна. Стирання в місцях ходіння, місцями масове руйнування. Прорізи- двері- металеві, вікна металеві отвори з жалюзями. Вкриття корозійним шаром.  Стіни поштукатурені і побілені. Фарбовані водяними сумішами. Тріщини, подряпини, відшарування і відпадання шару фарби. Технічний стан добрий. Автозаправка обладнання "К" -металева споруда: цистерни в кількості 6 одиниць V=8куб.м. на бетонному фундаменті.Технічний стан задовільний.

Трансформаторна підстанція "Н"-одноповерховий цегляний будинок. Фундаменти- камяні, стрічкові. Тріщини в стінах, сліди вогкості і грибка на поверхні місцями порушення і відпадання штукатурного шару. Стіни і переділки цегляні. Перекриття-збірні залізобетонні плити, тріщини у швах. Покрівля -рулонна, утеплена. Руйнування верхнього та частково нижнього шару.  Підлога- бетонна. Стирання в місцях ходіння, місцями масове руйнування. Прорізи- двері металеві.  Стіни поштукатурені і побілені. Фарбовані водяними сумішами. Тріщини, подряпини, відшарування і відпадання шару фарби. Технічний стан задовільний.

Водозбір "І"-прямокутна споруда розміром 6,8х10,8х3,0м. Обєм V=220 куб.м.Технічний стан задовільний

Реєстраційний номер лота
91773
Категорія
Промислова нерухомість
Відомості про обтяження майна:

1. Заборона на нерухоме майно, підстава- Договір іпотеки 515, 19.04.2005, Приватний нотаріус Гусятинського округу  Ціцінський І.В.

2. Арешт нерухомого майна, підстава-Постанова про відкриття виконавчого провадження, 14.01.2008, Відділ державної виконавчої служби Гусятинського районного управління юстиції.

3.Арешт нерухомого майна, підстава-Постанова про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, ВП 18810760, 26.10.2010. Відділ державної виконавчої служби Гусятинського районного управління юстиції.

4. Іпотека, підстава- Договір іпотеки 515, 19.04.2005, Приватний нотаріус Гусятинського округу  Ціцінський І.В.

 

 

 

  • Учасник 1 - 02-08-2015 09:27 (відхилено)
  • Учасник 2 - 09-08-2015 16:41 (відхилено)
Порядок ознайомлення з майном:

ознайомлення у зберігача

Павлучинська Любов Петрівна, тел. 0982330965


Порядок сплати внеску:
Сплата гарантійного внеску для участі в електронних торгах здійснюється на рахунок Організатора за реквізитами, які, зокрема, вказані в квитанції, що автоматично формуються Системою в особистому кабінеті учасника, при подачі заявки на участь у торгах по певному лоту. Підтвердження щодо надходження суми гарантійного внеску на рахунок Організатора від обслуговуючого банку повинно надійти Організатору не пізніше ніж за одну годину до початку торгів.
Порядок сплати за майно:
Розрахунок за придбане на електронних торгах майно здійснюється переможцем електронних торгів за реквізитами, які вказані в Протоколі електронних торгів, що автоматично формується системою після закінчення електронних торгів.
Порядок оформлення участі у торгах:
Для участі в електронних торгах, необхідно:
1.Зареєструватися в системі «СЕТАМ»
2. Подати заявку на участь в електронних торгах з особистого кабінету учасника торгів
3. Сплатити гарантійний внесок у розмірі 5% від стартової ціни лота на рахунок Організатора торгів.
Повний текст правил проведення торгів доступний за посиланням
Організатор торгів:
Державне підприємство «СЕТАМ», контактний телефон «044-331-17-21», електронна адреса «service@setam.net.ua»
Відділення продавця:
Гусятинський районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області